U heeft geen toestemming van de fotograaf om deze actie uit te voeren!
logo

Biografie

Biografie

Iets over mij zelf

Sanita van der Veen / 1983.

Welkom op mijn website!
Jaren geleden ben ik begonnen met Fotografie en heb ik mijn eerste Camera gekocht.
Toen ben ik de fotografie-wereld in gedoken. Van jongs af aan had ik al oog voor mooie en bijzondere dingen om mij heen, alleen had ik toen nog geen camera om dit vast te leggen:-)

Alles ging vanzelf en ik had mijn passie gevonden!
Iedere maand werden mijn foto's aanzienlijk beter, qua compositie en onderwerp, toen wilde ik mijn werk graag delen met anderen!
Via social media ontving ik positieve reacties, en heb ik mee gedaan aan foto-wedstrijden, al vrij snel stond ik hiermee in de Gemeente gids van de Fryske Marren en Gemeente Opsterland. Ook heb ik publicaties gehad in de Sneekerkrant en de Frieslandpost.

De meeste fotos zijn hier in Friesland gemaakt, maar af en toe bezoek ik bv ook de Luchtmachtdagen in Leeuwarden, Volkel, Belgie of Duitsland. Ik doe dit samen met mijn partner (Wietze Brandsma) ook Fotograaf, wij bezoeken vaak leuke plekjes of evenementen.

Portret Fotografie

Afgelopen jaar ben ik me gaan verdiepen in Portret fotografie / Fotoshoots.
Mijn eerste foto-shoot was een Bruiloft daarna een Kinder-fotoshoot voor moederdag, een mooie ervaring! Ik hoop hier nog meer over te leren en creatieve foto's te maken.

Expositie

2 Juli t/m 1 September heb ik mijn eerste Expositie bij Revalidatie Friesland in Beetsterzwaag. Al mijn foto's die ik exposeer of publiceer op mijn website zijn te koop. Mocht je interesse hebben in het kopen van mijn foto's, stuur me dan even een berichtje via het Contact formulier op deze website.

Verzoek

Misschien wil je graag een nieuwe zakelijke Profielfoto of een Glamour foto. Of een Familie Portret op een leuke buiten locatie. Maar ook zakelijke fotografie wordt steeds belangrijker. Bijna alle bedrijven hebben tegenwoordig een website en daarbij kunnen goede foto’s niet ontbreken vaak hebben ze ook magazines waar ze foto's voor gebruiken. mail mij gerust dan ga ik kijken wat ik voor je kan doen.

Wie weet tot ziens bij Fotografie Sanita.

Ervaring met

Fotografie100%

Lightroom100%

Photoshop80%

Webdesign100%

Wordpress100%

Mijn Stijl

Mijn foto's kun je omschrijven als Kleurrijk, Modern, en Uniek!
Wil jij zo'n geweldige foto aan de muur, of misschien wil je een foto kado doen, vraag naar de mogelijkheden.

Email

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op.